Welkom

Als ouder wilt u uw kind gelukkig zien. Soms heeft een kind het moeilijk door bijvoorbeeld veranderingen in de thuissituatie (scheiding, ziekte, verhuizing) of op school (zelfvertrouwen, pesten, faalangst) en zit uw kind niet lekker in zijn vel. Ik kan als kindercoach een helpende hand bieden.

In een veilige, ontspannen sfeer zoek ik samen met het kind naar een oplossing die bij het kind past. Het doel van kindercoaching is het begeleiden (coachen) van kinderen bij het (her) ontdekken van de eigen talenten, mogelijkheden en kwaliteiten. Hierdoor wordt er aan het zelfvertrouwen van een kind gewerkt en doet het kind zelfkennis op.

Ik werk met geleide fantasieën, metaforen, verhalen en verschillende spelvormen, zoals bijvoorbeeld het 'kwaliteitenspel', waarmee kinderen inzicht krijgen in hun kwaliteiten.

Ook maak ik graag gebruik van de aangeboren creativiteit van het kind, rollenspellen en opstellingen waardoor het kind zich bewust wordt van de plek binnen een systeem, oefeningen om de eigen kracht meer te voelen of juist om te ontspannen.

Ik ben gespecialiseerd in het toepassen van de volgende interventies.

Voor het maken van een afspraak
of als U meer informatie wilt
kunt u hier contact opnemen

Klik hier